Vampire_Princess

|
Wysłany: 2005-11-29, 08:39
|
|
|
Hmm, jak dla mnie to dobry pomysł, ale zapewne wiele osob juz go mialo, a dzien taki musiałby miec poparcie nie tylko czytelnikow i fanow, ale takze wydawcy zapewne jak i samej JKRowling ;]
[ Dodano: 2006-02-25, 14:31 ]
Yyyy, a to do tego tematu ma byc? Ten post? o_O
Ja tam mam codziennie dzień Harry'ego Pottera buszując po stronach, forach i innych takich, ale dzisiaj czytałam:
| Cytat: |
"Od wtorku do czwartku w szkole Georga E. Jacka odbywać się będzie święto związane z Harrym Potterem. Dzieci od przedszkola po ósma klasę będą mogły uczestniczyć w trzydniowym programie, który umożliwi im namiastkę nauki w Hogwarcie, Szkole Czarodziejstwa i Magii, jakiej na codzień moga doświadczać bohaterowie powieści." |
Nie wiem czy to by się sprawdziło w Polsce, chyba aż na tyle Harry Potter jeszcze nei wtargnął w nasze codzienne zycie, a przynajmniej nie wyobrazam sobie takich dni w mojej szkole _-_ |
_________________ There was nothing in the world...
That I ever wanted more...
Than to feel you deep in my heart...
There was nothing in the world...
That I ever wanted more...
Than to never feel the breaking apart...
All my pictures of You... |
|
Aurorka

|
Wysłany: 2008-08-19, 22:48
|
|
|
Dzień Harry'ego Pottera to ciekawy pomysł. Na pewno coś takiego bardzo by się przydało tyle, że wiadomo Anglia jest ojczyzną HP i tam przychodzi łatwiej organizacja czegoś takiego, a u nas na pewno wystąpiłby bojkot przez społeczność radiomaryjną i napewno duża część osób pomyślałaby sobie po co u licha dzięń Harry'ego Pottera.
Idea absolutnie dobra. |
|